-

|

Kiitos Jeesus, että olen aivopesty

20120325-120337.jpg
“Eespäin, eespäin, Isän kotihin”… Vaajakosken baptistiseurakunnassa koettiin iloisia hetkiä, kun laulaja-evankelista Heikki Raatikainen vieraili jumalanpalveluksen puhujana 25.3.
Raatikainen pohjusti puhettaan laululla ja johti kirkkoväen mukaan reippaaseen sikermään tuttuja hengellisiä kertosäkeistöjä. Hän muistutti, että olemme kuin matkalla olevia junanvaunuja, mutta veturi on jo perillä.
-Jeesus luo meille tulevaisuuden, vaikka emme sitä vielä voi nähdä.
Koska oli marianpäivä, Raatikainen kehotti kuulijoitaan myös ottamaan oppia Betanian Mariasta: tärkeintä on oppia tuntemaan Jumala, ja sitä seuraa kaikki.
Päivän sananpaikkana Raatikainen käytti kuvausta kankaanvärjääjä Lyydiasta, joka tunnisti sydämessään Paavalin Jumalan palvelijaksi.
-Sydämessämme me voimme kokea Pyhän Hengen puhetta ja johdatusta. Onneksi Jeesuksen armotyö paitsi antaa tekomme anteeksi, myös puhdistaa sydämemme!
-Kun tulin uskoon, vanhat kaverit sanoivat, että minut on aivopesty. Minä totesin, että kiitos Jeesus, kyllä ne minun aivoni pesun tarpeessa olivatkin!
-Jumala pyrkii aina avaamaan ymmärryksemme, joka vaikuttaa sitten tahtoomme, ja sitä kautta myös tunne-elämämme eheytymiseen.