-

|

Lukijan kirje: Ystävät!

Tahdon tervehtiä teitä jokaista yhdessä ja erikseen, ja toivottaa kaikille Jumalan siunaamaa uutta vuotta! Olen kipuillut Herrani edessä jokaisen meidän kirkkomme jäsenen puolesta, tämän lehtemme puolesta, kaiken työmme ja työntekijöitten puolesta. Uskotteko kanssani siihen, että vain Herra voi meidät uudistaa ja sytyttää uuteen paloon, uuteen tuleen?

Ei, ystävät, se auta, jos olen ollut vuosikymmenet uskossa, mutta Herra ei ole totta elämässäni tänä päivänä. Me tarvitsemme joka päivä uuden voitelun, uuden puhdistuksen elämäämme, tänäkin vuonna 2011.

Meidän tulisi olla niin Jumalan armon ja rakkauden valtaamia, että se tuoksu, jota levitämme ympärillemme tästä työstä, joka on meidän osallemme annettu, olisi taivaallisen rakkauden tuoksu. Ei kielteinen ja synkkä asenne anna oikeaa kuvaa Jeesuksesta, joka on Rakkaus ja Armo meitä ihmispoloja kohtaan.

En tunne sieniä, mutta olen kuullut, että jos vaikka paljonkin löydän herkkutatteja, mutta olen varomaton ja sinne sienisaaliini joukkoon eksyy yksi sappitatti, niin koko saalis on pilalla, niin pahalta se maistuu. Ystävät, ei olla kielteisen ilmapiirin luojia. Mennään jokainen henkilökohtaisesti Herran eteen ja annetaan veren puhdistaa, Pyhän Hengen uudistaa ja vallata niin, että voimme olla Herran kädessä ja käytössä, niin kuin Hän tahtoo. Vain siinä on tulevaisuus ja uusi toivo.

Ei olla sappitatteja! Ihmismielipiteillä ei ole suurta painoarvoa, vaan sillä, jonka Herra siunaa.

Teitä siunaten,
Annikki Tuominiemi