-

|

Tiistain etärukouskokous

Vaajakosken baptistiseurakunta avaa etärukouskokouksensa ovet kaikille halukkaille. Nettirukouskokous alkaa kello 18. Tänään yhteisen rukouskokouksen johtaa seurakunnan pastori Iisak Liukko.

Voit osallistua kokoukseen tietokoneen tai puhelimen välityksellä. Tästä linkistä pääset mukaan. Tarkemman ohjeen löydät tarvittaessa klikkaamalla tästä. Kun liityt rukouskokoukseen, kirjoita mielellään koko nimesi, sillä samalla etunimellä voi olla useita mukana.

Mikäli haluat osallistua puhelimella, soita numeroon 09 85626357, kun sieltä vastataan, paina seuraavat numerot ja ”risuaita” perään: 456 874 097#. Kun puhelinautomaatti kysyy nimeäsi, vastaa selkeästi ja rohkeasti. Näin muut osallistujat tietävät, keitä kokouksessa on mukana.

Jos et osallistu rukouskokoukseen, toivomme, että hiljennyt kotonasi. Tämän viikon rukous- ja kiitosaiheet voit tarkistaa sivustomme yläpalkista aukeavalta TIISTAIRUKOUS-sivulta. Baptistikirkon YouTube-kanavalla julkaistaan myös viikottain hartaus, jossa rukoillaan Tiistairukouksen aiheiden puolesta.

Kiitos, kun olet mukana!