-

|

Rekisterimaksun maksaminen/lehden tilaus

Suomen baptistikirkon täysi-ikäisiä jäseniä koskevan rekisterimaksun suorittaminen kuluvan vuoden osalta on jälleen ajankohtaista. Maksuilla katetaan kirkkokunnan toiminnan kuluja. Kulueristä suurimmat ovat työntekijöiden palkat sekä Kodin Ystävä -lehden kustantaminen. Kirkkokunnan ja sen seurakuntien on myös pidettävä lakisääteistä jäsenrekisteriä, mistä baptistikirkko huolehtii seurakuntiensa puolesta.

Rekisterimaksun maksaneiden jäsenkotitalouksien on mahdollista tilata paperinen KY-lehti maksuttomasti. Maija Latvala palvelee tilausasioissa (maija.latvala@baptisti.fi / 044 388 1112). Sähköpostitse toimitettavan digilehden voivat tilata maksuttomasti kaikki kiinnostuneet osoitteessa baptisti.fi.

Maksamalla rekisterimaksusi enne postitettavan muistutuskirjeen lähettämistä säästät ympäristöä ja postikuluja.

Ohjeet rekisterimaksun maksamiseen:

• Maksun on 40 euroa/baptistikirkon jäsen. Opiskelijan, eläkeläisen ja työttömän maksu on 20 euroa.

• Maksun voi suorittaa useammassa erässä tilille: Suomen baptistikirkko FI04 1045 3000 1256 57

• Käytä maksaessasi viisinumeroista viite-numeroa, jota olet käyttänyt samaan tarkoitukseen aiemminkin. Löydät se myös paperilehden osoiterivien yhteydestä. Seurakuntiin on lisäksi lähetetty tiedot viitenumeroista.

• Jos et tiedä viitenumeroasi, etkä saa tietoa seurakunnastasi, ota yhteys Maija Latvalaan: 044 3881112 tai maija.latvala@baptisti.fi