Jari Portaankorva

|

SENT 2023 konferenssi heinäkuussa Stavangerissa

SENT 2023 on Euroopan baptistien yhteinen konferenssi ja se pidetään 5.-9. heinäkuuta Norjan Stavangerissa. Tapahtuma on tilaisuus kaiken ikäisille baptisteille tulla yhteen ja vahvistua yhteisessä maailmanlaajuisessa tehtävässämme. Konferenssia edeltää Baptistien maailmanliiton kokoontuminen 2.-5. heinäkuuta Stavangerissa. Molemmissa tapahtumissa kuulemme inspiroivia todistuksia siitä, mitä Jumala tekee baptistiseurakuntien kautta eri maissa ja kuinka hyvä uutinen Jeesuksesta Kristuksesta muuttaa elämää ja yhteisöjä. Odotamme tapahtumaan erityisesti nuorten panosta ja osallistumista, jotka haluavat muuttaa tämän päivän maailmaa.

SENT 2023 tapahtumaa ei ole tarkoitettu vain kirkkokuntien johtajille, vaan kaikille koko baptistiperheessämme – kaiken ikäisille, jotta voimme kuulla ja oppia toisiltamme. Konferenssi sisältää inspiroivia jumalanpalveluksia, rukoushetkiä, raamattuttunteja ja yhteisiä ruokailuja, joiden kautta voimme rohkaista ja tukea toisiamme rakentamalla ystävyyssuhteitamme eri kansojen, kulttuurien ja kielten välillä – ilmaisten siten solidaarisuuttamme Jeesuksessa Kristuksessa, joka yhdistää meidät kaikki yhdeksi.

SENT 2023 ja BWA 2023 vuosikokous pidetään Stavanger Forumissa. Se on yksi Norjan suurimmista konferenssi- ja messukeskuksista. Sen omistaa suuri kristillinen yhteisö, ja siinä on tilaa yli 1700 osallistujalle. Se on ihanteellinen paikka etsiä Jumalaa yhdessä, juhlia Hänen hyvyyttään ja viettää yhteistä juhlaa. Stavanger Forum https://stavanger-forum.no/en/ sijaitsee noin 2,5 kilometrin ​​päässä Stavangerin keskustasta, ja suurin osa majoituksesta löytyy kävelymatkan päässä tapahtumapaikasta.

REKISTERÖIDY

Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu vuoden 2022 lopussa. Rekisteröintimaksusi on maksettava Norjan kruunuina (NOK).  Maksu on osa rekisteröintiprosessia ja voit täyttää ilmoittautumislomakkeen vasta sen jälkeen kun olet suorittanut maksun Norjan baptistiliitolle. Hinta (ilman majoitusta) 2 700 NOK / 1 900 NOK lapsille (alle 13-vuotiaat). Hinta on noin 270 euroa aikuisille ja lapsille 190 euroa kesän 2022 EUR/NOK valuuttakurssin mukaan.

Ilmoittautumismaksu kattaa: osallistuminen tapahtumaan. Lounaat torstaina, perjantaina ja lauantaina. Illalliset keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin. 5 kahvitaukoa.

Ilmoittautumismaksu EI kata majoitustasi. Sinun tulee varata tämä erikseen ja maksaa suoraan majoituspaikkaan. Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot löytyvät englanninkielellä sivulta https://www.ebf.org/sent2023